værd at vide om dermalogica

”Værd at vide om Dermalogica” giver dig svar på en række generelle spørgsmål om Dermalogica.

Hvor hurtigt vil jeg begynde at se resultater efter, at jeg er begyndt at bruge Dermalogica produkter?

Nogle mennesker ser resultater den første gang, de bruger produkter fra Dermalogica. Din hud vil føles blød, fugtet og udstråle synligt velvære efter kort tids brug. Hvis din hud har mere specielle og langsigtede behov i form af behandling af ældningstegn eller acne, som er forårsaget af hormonelle forandringer eller solskader, vil der ikke være synlige resultater med det samme. Din huds sundhed vil gradvist blive bedre i takt med, at du følger din kosmetologs vejledning og dit hudplejesystem derhjemme.

Læs mere...
Hvad er de langsigtede fordele ved at bruge Dermalogica produkter?

Kort sagt – sund hud. Dermalogica bruger ingredienser, som er udviklet til at hjælpe huden med at blive så sund som mulig. Når din hud er så sund som mulig, kan din kosmetolog fokusere mere koncentreret på de hudproblemer, som du vil opleve ind imellem, fordi din hudtilstand er under konstant forandring.

Læs mere...
Hvorfor har jeg behov for en professionel kosmetolog?

Af de samme grunde som når du er til tjek ved din læge eller tandlæge: For et bedre helbred!

Vores hud er en levende del af vores krop – faktisk vores største organ – som beskytter imod miljømæssige angreb og ekstreme temperaturer. Huden hjælper også med at fjerne toksiner fra kroppen og er desuden god til at hele flænger, sår og hudafskrabninger. Kort sagt – huden holder de dårlige ting ude og de gode ting ind. En Dermalogica kosmetolog kan hjælpe dig med dine mest presserende hudproblemer. De er de bedste og mest passionerede i branchen og ved, hvordan du kan opnå de bedste resultater. Flot hud begynder med sund hud, og sund hud begynder hos en professionel Dermalogica kosmetolog.

Læs mere...
Dermalogicas renseprodukter er sæbefri. Hvorfor – og hvordan kan et renseprodukt være sæbefrit?

Sæbe er lavet af fedt og olier, som reagerer med natriumhydroxid og danner en basisk udtørring af huden, som forstyrrer hudens PH-værdi. Faste fedtstoffer som kokosolie, palmeolie, fedt fra kvæg eller spæk bruges til at lave sæbebarer, som forbliver hårde.

Alle renseprodukter fra Dermalogica er sæbefrie og syrebalancerede for at beskytte hudens naturlige fugtighedsbalance. Dermalogica renseprodukter indeholder ingen af de ovennævnte fedtstoffer og olier og indeholder desuden ingen kunstige farvestoffer eller parfumestoffer. Enhver duft fra Dermalogica renseprodukter kommer fra naturlige essentielle olier og ekstrakter, som gavner hudens sundhed.

Dermalogica tilbyder en række renseprodukter til ansigtet og et fantastisk kropsprodukt, så vejen til sund hud er kun en vask væk.

Læs mere...
Hvorfor laver Dermalogica ikke makeup eller hårprodukter?

Dermalogicas primære fokus er på hudpleje. Vi tror på, at dét at pleje huden er en ligeså vigtig del af din daglige rutine som at børste tænder. Vi ved, at når huden er sund, ser den også bedst ud.

Dermalogica laver både makeup og hårprodukter – bare ud fra et hudplejeperspektiv. Med udgangspunkt heri har Dermalogica skabt produkter, som imødekommer de personer som gerne vil have hudpleje- og hårprodukter, som først og fremmest prioriterer hudens sundhed.

Dermalogica har udviklet Shine Therapy Shampoo og Silk Finish Conditioner, som er to gode produkter til hår og hovedbund, der kan bruges dagligt. Shine Therapy Shampoo indeholder rensende ekstrakter, som renser og hjælper med at stimulere hovedbunden, mens den fjerner overskydende talg, så du kan få et rent hår med et fantastisk løft. Silk Finish Conditioner plejer hovedbunden, mens den giver næring til dit hår og gør det blankt og nemt at sætte.

Dermalogicas Treatment Foundation er det sidste trin i din hudpleje og det første trin i din makeup. Den er let og oliefri og fugter og beskytter din huden, samtidig med, at den fungerer som en foundation. Dermalogicas Treatment Foundation indeholder kun naturlige farvepigmenter, som dækker perfekt.

Læs mere...
Hvor bliver Dermalogica produkterne lavet?

Vi er stolte af at kunne producere alle vores produkter i Sydcalifornien. Ved at have vores produktionsfaciliteter tæt på vores hovedkvarter har vi mulighed for at opretholde en høj standard og støtte den lokale økonomi. Vi shipper varerne fra Sydcalifornien til over 50 lande i hele verden.

Læs mere...
Tester Dermalogica på dyr?

Vi tester ikke vores produkter på dyr men derimod på frivillige personer via Dermalogicas egne hudplejeklinikker.

Læs mere...
Hvorfor skal jeg kun købe Dermalogica produkter fra en autoriseret hudplejeklinik?

Dermalogica produkter er udviklet til at være mest effektive, når de er specielt anbefalet af en professionel Dermalogica kosmetolog, som er særligt uddannet i Face Mapping® hudanalyse. Face Mapping® analyse handler om at analysere din hud zone-efter-zone, klarlægge din hudtilstand og herefter finde de produkter, der imødekommer din huds behov.

Hvis du ikke får vejledning fra en professionel Dermalogica kosmetolog, kan du risikere at vælge de forkerte produkter til din hud og dermed opnår du ikke de ønskede resultater. Dermalogica står bag effektiviteten ved ethvert produkt vi sælger, såfremt du har købt det hos en autoriseret klinik.

Uautoriserede forhandlere, inklusiv mange webshops, sælger falske og forældede produkter og bør undgås, da du ikke kan være sikker på deres autenticitet.

Læs mere...
Hvordan kan jeg blive en autoriseret Dermalogica forhandler?

Hvis du er uddannet kosmetolog og har lyst til at vide mere om, hvordan du kan blive Dermalogica forhandler, kan du finde mere information på kosmetolognet.dk.

Har du spørgsmål om din hud og dine hudplejeprodukter, kan du evt. finde svaret i Dermalogicas S.O.S om hudpleje.

Er du interesseret i at vide mere om Dermalogica, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere...

Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.