11-04-2019

dag vs. nat hudhudpleje

• I løbet af dagen bekæmper huden skadelige forurenende stoffer og UV-lys
• Om natten regenererer huden sig selv og reparerer de skader, som er opstået i løbet af dagen
• Udnyt hudens naturlige rytme og vælg de hudplejeprodukter der giver dig den sundeste hud

Vores hud er meget klogere end vi går og tror: for vi har alle et "krops-ur", der styrer en 24-timers cyklus også kendt en døgnrytme.

Huden spiller en væsentlig rolle i vores døgnrytme. I dagslys er huden i en defensiv tilstand, hvor den bekæmper skadelige faktorer som UV-lys og forurening, og beskytter mod frie radikaler, der kan forårsage skader på huden. Om natten skifter huden til regenereringstilstand: den producerer antioxidanter og reparerer de skader som er opstået i løbet af dagen og er i optimal stand til at optage de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter.

Kort sagt, vores hud arbejder så hårdt som vi gør - og der er meget, vi kan gøre for at hjælpe med at optimere det arbejde huden gør på daglig basis. For at få de maksimale resultatet ud af din hudplejerutine, bør du vælge produkter med aktive ingredienser, der udnytter og arbejder med hudens naturlige døgnrytme.

før kl. 12 - defensiv tilstand
• Cellerne forsvarer sig mod UV-lys
• Naturlig antioxidantbeskyttelse

• Højeste beredskab for beskyttelse: Kl. 7:00 - 11:00
 

Produktanbefalinger til brug om dagen


Prisma Protect SPF30:

En multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30, øge hudens naturlige glød, give langvarig fugt og blokere 85 % af de forurenende stoffer.


Biolumin-C Serum:

Et yderst effektivt C-vitamin serum, der lysner, opstrammer og giver en mere strålende hud. Avanceret teknologi sikrer et ultra-stabilt C-vitamin og Palmitoyl Tripeptide-5, som bidrager til dramatisk at forebygge og reducere fine linjer og rynker.

Daily Superfoliant:

Det innovative risbaserede eksfolierings pulver indeholder aktivt Binchotan-trækul, som adsorberer (binder sig til) de forurenende stoffer og hæmmer deres evne til at klæbe sig til huden, og dermed bevarer produktet hudens naturlige struktur og giver enestående eksfoliering for en blødere, glattere hud.

 

 


efter kl. 12 - regeneringstilstand
• Hudens fornyelseshastighed fordobles næsten
• Øget collagenproduktion
• Cellebeskadigelse vender
• Kropstemperaturen stiger og øger fugttabet gennem huden
• Melatoninproduktionen stiger og reparerer UV-fremkaldte skader
• Højeste beredskab for reparation: Kl. 21:00 - midnat


Produktanbefalinger til brug om aftenene/natten

Sound Sleep Cocoon:

En fugtgivende natcreme der udnytter at huden er endnu bedre til at optage aktive ingredienser om natten. Sound Sleep Cocoon reducerer tegn på træthed ved at opklare mat hud og tilfører næring for at genskabe vitalitet i huden.

Nightly Lip Treatment:

Denne natcreme til læberne og huden omkring læberne udglatter smilerynker og linjer med ekstrakter fra blandt andet sesamfrø og sheasmør. Den rige formel, opstrammer, fugter og reparerer huden omkring læberne, mens den forbedrer hudens elasticitet og kontrollerer ældningstegn, inden de bliver tydelige.

Overnight Repair Serum:

Effektiv natbehandling der styrker din huds natlige genopbygning og giver en mere klar hud samt minimerer fine linjer. Lette essentielle olier samt argan- og hybenolier hjælper med at reparere hudens naturlige forsvar, mens et effektivt peptid stimulerer collagenfornyelsen og hudens fasthed.


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.