04-09-2018

Hvad er en kemisk peeling?

FAKTA

  • Peelinger fjerner triste celler fra hudens overflade og afslører en mere glat og strålende hud.
  •  
  • Professionel peeling til hjemmebrug er normalt mindre koncentrerede. De er ideelle til hurtigt og nemt at fjerne matte celler på hudens overflade, ligesom de gør hudens tolerance over for de kraftigere professionelle peelinger stærkere og bevarer resultaterne mellem de professionelle behandlinger.
 
 

Udsigten til at fjerne mange års skader på huden på en smertefri, effektiv måde som ikke kræver restitutionstid appellerer til alle. Derfor er kemiske peeling så populær til behandling af tegn på ældning.
 

Denne smarte hjemmepeeling kickstarter cellernes fornyelse og giver synligt mere glød.

"Peelinger fjerner alle de tørre, triste celler og afslører en mere blød, glat hud nedenunder," siger Charmaine Cooper, Uddannelsesleder for Dermalogica og International Dermal Institute. "Ved hjælp af kun tre behandlinger kan Rapid Reveal Peel reducere rynker og fine linjer, afsløre en ny, mere fast hud og endda reducere hudtilstande som acne og tilstopninger af porerne."

Men hvad med restitutionstid? Med vore dages innovative teknologi, er vi glade for at rapportere, at Rapid Reveal Peel resulterer i lidt eller ingen restitutionstid overhovedet! Produktet er det mest effektive eksfolieringsprodukt i Dermalogicas sortiment.

Professionelle peelinger versus kemiske peelinger til hjemmebrug
Både peelinger til hjemmebrug og professionel peeling bruger eksfolieringer som Alpha Hydroxysyre (f.eks. Mælkesyre), Betahydroxysyrer (f.eks. Salicylsyre) og enzymer fra naturlige ingredienser som ris, papaya, ananas og græskar for at reducere forekomsten af for tidlig ældning såsom pigmentpletter, samt grov hud og acne. Hydroxysyrer fungerer ved at opløse den "lim" som holder hudens celler sammen, så de lettere afstødes. Samtidig løsner enzymer hudcellerne ved at fordøje proteinerne, som binder cellerne i huden sammen.

Peelinger til hjemmebrug påføres af dig selv og er generelt mindre koncentrerede. De er ideelle til at behandle en trist og mat hud, ældningstegn eller acne samtidig med at de opretholder en mere ensartet, glat og blød hud i det daglige, ugentlig eller mellem de professionelle behandlinger. Huden kan føles opfrisket og nogle gange svagt prikkende efterfølgende, men der burde ikke være synlige tegn på afskalning eller nogen restitutionstid.

Professionelle kemiske peelinger, som udføres af autoriserede professionelle kosmetologer, er normalt mere koncentrerede og har en meget lav pH-værdi og kan derfor skræddersys, så de giver mere gennemgribende resultater. Kunderne har normalt ikke disse produkter til rådighed til hjemmebrug, da de kræver særlig uddannelse for at undgå negative bivirkninger. For at minimere restitutionstiden og give de bedste resultater, anvendes de professionelle peelinger normalt som et kurforløb over flere uger. 

Har du brug for en kemisk peeling?
Er du bekymret for tidlige ældningstegn, som f.eks. dehydrering, hyperpigmentering, fine linjer eller rynker, er Rapid Reveal Peel ideel og du kan med fordel spørge din kosmetolog om kemisk peeling. Så får du lavet en Face Mapping hudanalyse og får rådgivning om hvilke produkter, din hud har behov for, for at opnå de ønsker du har for din hud.

NY Rapid Reveal Peel er professionel peeling til hjemmebrug, som kickstarter celleafstødning - og fornyelsen, og afslører en ny, mere fast hud på få minutter en gang om ugen.


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.