dermalogica konceptet

dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter 
Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure.

dermalogicas vej til succes bygger på innovative produkter og faglig integritet
Det, der i 1986 begyndte som et oprør mod hudplejeindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uden skadelige kemikalier, er i dag en ægte succes. Dermalogica har i dag en unik position på markedet grundet sine innovative produkter og faglige integritet, og produkterne nyder stor blandt hudplejeeksperter, mens hudplejeserien nærmest har opnået stor kultstatus blandt dets brugere verden over.

hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

dermalogica hudpleje fokuserer på sundhed frem for skønhed
Det er ikke for meget at sige, at Jane Wurwand i dag er en af de personer, der har størst indflydelse på udviklingen inden for hudpleje. Det skyldes formentlig, at hendes perspektiv er anderledes: "Hudpleje handler ikke om skønhed" siger hun. "Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære. Dermalogica produkterne sælges kun med vejledning og anbefalinger fra professionelle kosmetologer. Godt nok har det så den effekt, at du også bliver smukkere af det. Men det er en heldig bivirkning!"

dermalogica er intelligente produkter til intelligente forbrugere
Dermalogica er en hudplejeserie, der på alle måder er meget bevidst. Produkterne er udviklet med miljøet i tankerne, alle vegetabilske ingredienser er så vidt muligt fra økologiske kilder, og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer. Der testes ikke på dyr - men derimod på frivillige personer.
Dermalogica er intelligente produkter til intelligente forbrugere, og det professionelle aspekt understreges af, at Dermalogica kun sælges fra hudplejeklinikker eller andre forhandlere med kosmetologuddannet personale. Mund-til-mund metoden fra tilfredse brugere og eksperternes anbefalinger har gjort reklame unødvendig, og på samme måde er emballagen holdt i et stramt og enkelt design i hvid/grå for ikke at fjerne fokus fra det allervigtigste, nemlig indholdet i produkterne.

dermalogica tilbyder hudplejeprodukter til alle hudplejebehov
Dermalogicas formler har i mange tilfælde sat nye standarder for hudplejeprodukters virkning, og i dag indeholder Dermalogica serien produkter til alle hudplejebehov.  

dermalogicas Face Mapping® hudanalyse kortlægger din huds individuelle behov
Forstår du din hud, har du taget det første skridt på vejen til at bevare en sund hud hele livet. Du bør begynde med at besøge en af Dermalogicas professionelle kosmetologer, som ved hjælp af den unikke Face Mapping® hudanalyse, kan kortlægge din hud – zone for zone – og dermed vejlede dig bedst muligt i forhold til at vælge de rette Dermalogica produkter.

vil du vide mere om dermalogica?
Dermalogica produkterne sælges kun med vejledning og anbefalinger fra professionelle kosmetologer.
Find din Dermalogica hudplejeklinik.

Ønsker du at bliver opdateret med nyheder og tilbud fra Dermalogica, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du finder tilmeldingsformular nederst på denne side.


Har du spørgsmål eller kommentarer til Dermalogica, er du meget velkommen til at kontakte Færch A/S:
Tlf. 86 72 58 00

Mail: info@dermalogica.dk

Vi er stolte over vores engagement i bæredygtighed

- Vi er anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Tretment of Animals) og Leaping Bunny.
- Vi er certificeret veganske på alle produkter pånær tre af vores produkter - Sheer Tint, SkinPerfect Primer og MultiVitamin Power Serum.
- I slutningen af 2020 vil 90% af vores emballage være genanvendelig eller nedbrydelig. Meget af vores emballage er allerede bæredygtig.
- I fremtiden vil alt det papir og karton vi anvender være FSC certificeret for at være bæredygtig for skovene.
- Alle vores formler bliver produceret i Californien, som kan prale af at have nogle af verdens mest strenge love omkring miljø- og forbrugerbeskyttelse.

Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.