• solbeskyttelse

  Huden har behov for solbeskyttelse - også selv om du ikke solbader. Det er yderst vigtigt at vælge den rigtige solcreme og den rigtige faktor (SPF).

 • graviditet og hormoner

  Hormoner og hudproblemer er ofte tæt forbundne. Din hud bliver påvirket både under menstruation, graviditet og overgangsalder, men du kan gøre noget for at undgå alt for mange hudproblemer.

 • uens hudfarve

  Uens hudfarve eller hyperpigmentering er karakteriseret ved mørke pletter i huden og kan opstå i alle områder af ansigtet. Med den rette hudpleje kan du lysne huden og ensarte hudfarven samt beskytte mod fremtidige skader.

 • sart eller sensibel hud

  Der er forskel på sart hud og sensibel hud. Nogle mennesker er født med sart hud, men langt de fleste som oplever rødme, kløe og irritation i huden lider af en reaktion forårsaget af miljøet.

 • fedtet hud

  Hvordan behandler jeg effektivt min fedtede hud? Eksfoliering kan være meget gavnlig for fedtet hud. Fedtet har desuden ligeså stort behov for beskyttelse og fugt om alle andre hudtilstande.

 • moden hud

  Uanset hvad du hører, læser eller ønsker at tro, kan alderstegn ikke viskes helt ud. Men du kan heldigvis gøre noget for at bringe situationen under kontrol.

 • mænds hudpleje

  Mænd og kvinders hud ligner hinanden, men mænds hud har ofte en højere talgproduktion og kraftigere hårvækst. Hudpleje kan hjælpe fedtet hud, indgroede hår og irritationer ved barbering.

 • tør hud

  Den naturlige ældningsproces, miljø og livsstil kan gøre din hud tør. Med alderen sløves vores talgkirtler, så hudens naturlige fugtstoffer bliver mindre med årene.

 • voksenacne

  Acne er desværre ikke kun for teenagere - også voksne kan rammes. Acne er en sygdom i huden som kræver professionel behandling hos en kosmetolog eller hos hudlægen afhængig af tilstanden. Omhyggelig hudpleje og hygiejne er yderst vigtig for den acnehud.


Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.