sandheden om voksen acne

Det er en udbredt misforståelse, at acne kun rammer teenagere. Flere voksne end nogensinde oplever udfordringerne ved fedtet hud eller acne. Voksen acne er kendetegnet ved urenheder på eller under hudoverfladen, bumser, hudorme, irritation og rødme i huden. Hos Dermalogica har vi udviklet målrettede hudplejeprodukter, der netop har til formål at behandle og bekæmpe de hudproblemer, der kan opstå i forbindelse med voksen acne. Vores Active Clearing produktserie virker ved at behandle, rense og forebygge acne samtidig med, at det tilgodeser den voksne huds behov. Du har mange muligheder for at sammensætte hudplejeprodukterne fra Active Clearing, så de passer til netop din huds behov.

hvad er Active Clearing? >
læs mere om acnehud >
din livsstil og din hud >


Hvorfor får man voksen acne?

Helt konkret opstår voksen acne, når fedt ikke kan slippe ordentligt væk fra vores hud. Vores ansigt er fyldt med talgkirtler, der udskiller fedt. Det i sig selv er en god ting, da det betyder, at vores hud ikke tørrer ud, og derfor forbliver hydreret. Men hvis vores talgkirtlers udførselsgange forsnævres, kan hudens fedt ikke komme ordentligt ud, og der vil da dannes tilstopninger. Dette viser sig som voksen acne. Der kan være mange forskellige årsager til, at dette forekommer, og det vil ofte være en kombination af flere. Heriblandt kan nævnes udløsningsfaktorer såsom fugtigt miljø, forkerte hudprodukter, stress, dårlig hudpleje, hormoner, eller at man kradser meget i huden. Du kan heldigvis finde målrettede produkter fra Dermalogica, der kan imødekomme disse problemer og bekæmpe voksen acne.

Find den rette hjælp til voksen acne

Dermalogicas Active Clearing er er serie af produkter, som vi har udviklet specifikt til at bekæmpe voksen acne. Produkterne virker ved at behandle, rense og forebygge acne og tilgodeser samtidig den voksne huds behov. Det er målrettet hudpleje, som tager forbehold for forskellige hudtyper og behov. Du vil derfor kunne finde hudplejeprodukter fra Active Clearing, der er tilpasset netop dine behov og dermed opnå en mere effektiv behandling. Har du spørgsmål til voksen acne eller behandlingen heraf, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.


Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.