sandheden om tør hud

Tør hud skyldes mangel på fedtstof i huden. Det kan føles meget ubehageligt, ligeledes kan det kan give et uønsket udtryk, i og med at tør hud typisk viser sig i form af flosset hud, sensibilitet samt en trist hudoverflade i panden, kinder eller hele ansigtet. Med den rette hudpleje til tør hud er der dog heldigvis gode muligheder for at bekæmpe disse problemer. Dermalogica tilbyder en række af hudplejeprodukter, der er specielt udviklet til at nære, fugte, blødgøre og beskytte tør hud. Resultatet er en mere hydreret, sund og glat hud. 

 

læs mere om tør hud >
din livsstil og din hud >
tørhed versus dehydrering >

kom godt i gang med dermalogica

skin hydrating booster (30ml)
Super mættet, fugtende væske, der fugter og blødgør huden samt minimerer fine linjer
 
kr.

Den rette hudpleje til tør hud

Tør hud kan både være genetisk betinget eller forårsaget af miljømæssige påvirkninger som sol, vind, varme og irritationsfremkaldende kemikalier. Hvad end, der ligger til grund, er der heldigvis hjælp at hente, hvis blot du vælger den rette hudpleje til tør hud. Der er mange hudplejeprodukter på markedet, og det kan være fristende at hive dem alle ned fra hylderne. Men vælger du ikke en hudpleje, der er tilpasset netop din hudtype, vil du ofte blive skuffet, og til tider endda opleve en forværring. Med hudpleje fra Dermalogica får du effektiv og skånsom hudpleje, der er målrettet netop din huds behov og udfordringer.

Gode råd til hudpleje mod tør hud

Døjer du med tør hud, vil du kunne komme rigtig langt med en hudpleje til tør hud og jævnlige behandlinger hos en professionel kosmetolog. Men derudover er der også andre faktorer, der kan hjælpe dig på vej. Først og fremmest bør du undgå at udtørre huden med alkoholbaserede produkter, da de dehydrerer din hud og gør den mere sensibel. Dernæst bør du helt undgå makeup med kunstige farve- og duftstoffer, mineralske olier eller lenolin, da disse elementer forværrer dine hudproblemer. Det er små tiltag, der kan gøre en stor forskel på vejen mod en sundere hud. Har du brug for flere gode råd eller spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os!

det komplette hudplejeprogram

daily resurfacer (35stk)
Eksfoliering til daglig brug som fornyr, udglatter og opfrisker huden, mens et lysnende kompleks udjævner hudens farve
super rich repair (50ml)
Nærende creme der giver øjeblikkelig lindring til kronisk tør, dehydreret eller moden hud
skin hydrating booster (30ml)
Super mættet, fugtende væske, der fugter og blødgør huden samt minimerer fine linjer
 
kr.

skinkit

skin kit (dry)
Komplet kit til tør hud med en række hudplejeprodukter, der reparerer og nærer den tørre hud
 
kr.

Få en dybdegående hudanalyse og et skræddersyet hudplejeprogram
Vi anbefaler dig at besøge en professionel kosmetolog for at få en dybdegående hudanalyse og et skræddersyet hudplejeprogram, der opfylder din huds behov.

Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.