sandheden om sensibel hud

Sensitiv hud kan skyldes alt fra miljøforurening, giftige kemikalier og de fødevarer, vi spiser. Der er desuden mange af os, der fra naturens side har tilbøjelighed til sensitiv hud. Sensibel hud er kendetegnet ved rødme, en tør og skallende hudoverflade eller hud, der virker irriteret og blussende. Dermalogica tilbyder en række hudplejeprodukter, der er udviklet som målrettet hudpleje til sensitiv hud. Disse produkter fokuserer på at lindre, berolige og genfugte huden med det resultat, at din hud bliver mindre rød og sensibel, og desuden fremstår mere frisk, glansfuld og sund.

 

læs mere om sensibel hud >
din livsstil og din hud >


Hudpleje uden kemikalier til sensitiv hud

Som udgangspunkt bør man altid undgå kemikalier i sin hudpleje, men vigtigheden af dette kan ikke understreges nok, hvis du har en sensitiv hud. Den optimale hudpleje til sensitiv hud bør altid være skånsom og helt fri fra skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Du bør desuden også fravælge makeup med kunstige farve- og duftstoffer, mineralske olier eller lanolin, da disse ingredienser forværrer dine hudproblemer. Alle disse unødvendige kemikalier finder du naturligvis ikke i nogle af vores produkter, og du er derfor i gode hænder - også hvis du har sensitiv hud. Vi har et skarpt udvalg af hudpleje uden kemikalier til sensitiv hud, hvor du frit kan vælge en variant, der passer til netop din hud.

Hudleje til sensitiv hud med god samvittighed

Hos Dermalogica udvikler vi hudpleje med ren samvittighed, både for vores kunder og den verden de lever i. Vi er en aktiv del af kampen mod test af dyr, og undlader konsekvent test af dyr i alle led af vores produktudvikling. Vi forsøger samtidig at være så miljøbevidste som muligt i vores produktion, og produkterne er derfor pakket i genbrugsmaterialer. Når du handler og bruger hudpleje fra Dermalogica, kan du altså gøre det med en ren samvittighed. Har du spørgsmål til vores hudplejeprodukter til sensitiv hud eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.

Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.