sandheden om moden hud

Moden hud er typisk kendetegnet ved en nedsat fasthed, fine linjer, ændret pigmentering og/eller dehydreret hud. Årene sætter sig på os alle, men i hvilket omfang, er dog vidt forskelligt. Ligesom alle andre hudtyper, har moden hud særlige behov. Behov som din hudpleje bør tilpasses. Derfor har vi hos Dermalogica udviklet vores AGE smart serie, der består af hudplejeprodukter, som er specifikt udviklet til at genopbygge, fugte og opstramme moden hud, samtidig med at hudplejen modvirker ældningstegn. Du har mange muligheder for at sammensætte hudplejeprodukterne fra AGE smart, så de passer til netop din huds behov.

hvad er AGE Smart? >
læs mere om moden hud >
sol ælder huden >

kom godt i gang med dermalogica

multivitamin thermafoliant (75ml)
Termisk eksfolieringsprodukt der giver blød og frisk hud med det samme
skin resurfacing cleanser (150ml)
Dobbeltvirkende eksfolierende renseprodukt der udglatter og opfrisker huden og efterlader den helt ren
 
kr.

det komplette hudplejeprogram

multivitamin thermafoliant (75ml)
Termisk eksfolieringsprodukt der giver blød og frisk hud med det samme
skin resurfacing cleanser (150ml)
Dobbeltvirkende eksfolierende renseprodukt der udglatter og opfrisker huden og efterlader den helt ren
antioxidant hydramist (150ml)
Opfriskende antioxidant ansigtsspray med opstrammende virkning, der bekæmper frie radikaler og øjeblikkeligt fugter huden
multivitamin power firm (15ml)
Blødgørende behandling der øger hudens elasticitet og fasthed samt bekæmper synlige linjer i det sarte øjenområde
 
kr.

skinkit

AGE smart starter kit
Komplet kit til moden hud med en række hudplejeprodukter, der giver mere fast, glat og sund hud
 
kr.

Få en dybdegående hudanalyse og et skræddersyet hudplejeprogram
Vi anbefaler dig at besøge en professionel kosmetolog for at få en dybdegående hudanalyse og et skræddersyet hudplejeprogram, der opfylder din huds behov.

Hvad er moden hud?

Rynker, ændret pigmentering og nedsat fasthed i huden er klassiske tegn på ældning i huden. Det er det, vi typisk kalder for moden hud. Ældning af huden er til en hvis grad uundgåelig, men omfanget kan både være genetisk betinget samt forårsaget af miljømæssige eller livsstilbetingede påvirkninger. Symptomerne er dog de samme: din hud mister sin fasthed og elasticitet og vil ofte virke dehydreret. Der kan opstå alderstegn i alle områder af ansigtet, men det vil ofte først opstå omkring øjnene og munden. En moden hud kan dog både forebygges og behandles med de rette hudplejeprodukter. Netop derfor har vi hos Dermalogica udviklet hudpleje til moden hud, der imødekommer netop de behov, der ses ved denne hudtype.

Hudpleje til moden hud med ren samvittighed

Hos Dermalogica udvikler vi hudpleje med omtanke for vores kunder og den verden, vi lever i. Vi ønsker at forhandle hudpleje med ren samvittighed og benytter os derfor af flere tiltag for at sikre dette. Vi er aktivt forkæmpere af test på dyr, og undlader derfor konsekvent dyretests i alle led af vores produktudvikling. Derudover har vi tanke på miljøet og stræber efter den mest miljøvenlige produktion muligt, hvorfor vores hudpleje til moden hud er pakket i genbrugsmaterialer. Har du spørgsmål til produkter med moden hud eller andet, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe og rådgive dig.

Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.