sandheden om fedtet hud

Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg. Det er ofte kendetegnet ved, at pande, næse og hage (T-zonen) eller hele ansigtet begynder at skinne i løbet af dagen. Derudover har fedtet hud ofte urenheder og tilstopninger, hvilket kan resultere i bumser og hudorme. Hos Dermalogica har vi udviklet en række hudplejeprodukter, der er specifikt målrettet en behandling af fedtet hud. Disse produkter renser og regulerer talgproduktionen, så du kan bevare din hud blød og smidig uden urenheder og en skinnende overflade. Så døjer du med fedtet hud, kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på netop disse hudprodukter. 

læs mere om fedtet hud >
din livsstil og din hud >


Hvorfor får vi fedtet hud?

Vores ansigt er fyldt med talgkirtler, der udskiller fedt i huden. Dette er som sådan en god ting, da det forhindrer vores hud i at dehydrere. Men når vi oplever en overproduktion af denne talg, får vi fedtet hud. Dette vil typisk også resultere flere i bumser og tilstopninger, hvilket er nogle af de klassiske gener forbundet med fedtet hud. Der kan være flere årsager til, at vi får fedtet hud. Nogle har fra naturens side en øget talgproduktion, men der kan også være andre faktorer, der spiller ind, såsom fugtigt miljø og forkerte hudprodukter. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis blot man anvender den rette behandling af fedtet hud.

Synlige resultater med behandling af fedtet hud

Hos Dermalogica består vores behandling af fedtet hud af en række hudplejeprodukter, der er specielt udviklet til at rense og regulere hudens talgproduktion. På den måde imødekommer hudplejen de specifikke problemer, der kan opstå i forbindelse med fedtet hud. Det er altså målrettet og effektiv behandling af fedtet hud, hvor resultatet er synlige forbedringer. Vi har forskellige varianter, så du har flere muligheder for at sammensætte Dermalogicas hudplejeprodukter, så de passer til netop din huds behov. Har du spørgsmål til behandling af fedtet hud eller til nogle af vores produkter, så tøv ikke med at ringe på +45 86 72 58 00 eller sende en mail.

Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.