hudpleje ABC

Seks must-have produkter - hele året

Hold øje med dit forbrug uden at spinke og spare på din hudpleje. Mød de seks must-have Dermalogica produkter, der giver sund hud hele året uden at belaste dit budget.

1. Det danske vejr kan til tider være lidt ekstremt, men lad være med at købe flere forskellige fugtcremer. Nogle få dråber Skin Hydrating Booster tilpasser enhver fugtceme til den givne sæson. Denne booster er et ægte power produkt med hyaluronsyre, der hjælper med at fugte huden, forbedre hudens elasticitet og udglatte fine linjer.
 

2. Brug Multi-Active Toner inden du påfører din fugtcreme, så bruger du 50% mindre fugtcreme ved hver påføring. Multi-Active Toner giver et vigtig lag fugt, der udjævner hudens overflade og porøsitet, der har indflydelse på hvor hurtigt og hvor ensartet et hudplejeprodukt optages i huden.

3. Du elsker din Dermalogica fugtcreme, men den indeholder ikke solbeskyttelse, der er afgørende for din huds sundhed. Lad være med bare at pøse solprodukt ovenpå din fugtcreme. Du bør i stede blande lige dele af af din fugtcreme og Solar Defense Booster SPF30 for at opnå SPF15 eller bruge solproduktet direkte over din fugtcreme for at opnå SPF30. Du kan gøre det samme med din favorit foundation.

4. Når det handler om at få pengene til at række, er Dermalogicas multifunktionelle produkter geniale. MultiVitamin Power Recovery Masque er en effektiv maske med antioxidanter, som for det første behandler ældning i huden og for det andet lindrer insektbid, inflammation i huden grundet solskoldning og udslæt. Du kan endda bruge masken til dine neglebånd for at lindre smertefulde sprækker og neglerødder.

5. Skin Hydrating Masque er et andet favoritprodukt, der også kan multitaske - dels er det en opfriskende gelemaske til alle hudtilstande, og dels hjælper dem med de velkendte tørre pletter, der kan opstå i øjenområdet og omkring læberne.

6. Skin Kits indeholder mindre størrelser idelle til rejsebrug og til håndtasken - men som også giver dig, der er førstegangsbruger af Dermalogica mulighed for at prøve hele det anbefalede program, før du køber de almindelige størrelser.

Find de must-have Dermalogica produkter, der passer præcist til din hud - og dit budget - hele året med en Face Mapping hudanalyse hos din Dermalogica kosmetolog.