hudpleje ABC

Behandling af det sarte øjenområde

Hvad ser du, når du kigger ud af øjenkrogen? Hvis det er fine linjer og rynker, så er du ikke alene. Fine linjer omkring øjnene kan allerede dannes i 20-års alderen. Forklaringen på dette er, at vævet omkring øjnene er noget af det tyndeste væv på kroppen, hvilket gør huden langt mere sårbar overfor skader forårsaget af gener, indre (naturlig) ældning, fysiske påvirkninger og generel slitage. Derudover kan livsstil, allergier, sygdom, UV-stråler og klimaændringer også fremkalde linjer omkring dine øjne.

Uheldigvis for nogen er fine linjer blot begyndelsen på problemer i øjenområdet. Hvis du har forsøgt at behandle frustrerende fine linjer omkring øjnene, har du måske prøvet meget aktive produkter, som er al for aggressive og medfører en inflammatorisk reaktion i din hud. Ironisk nok er en vedvarende inflammation i huden forbundet med øgede skader i vævet, og inflammation er en af skurkene bag for tidlig ældning i huden. Det betyder, at de effektive produkter, som du har brugt til at minimere dine fine linje faktisk forårsager mere skidt end godt.

UltraSmoothing Eye Serum, det nyeste UltraCalming™ produkt fra Dermalogica, er et opstrammende produkt, der effektivt og målrettet behandler ældningstegn omkring øjnene uden at forårsage sensibilitet eller irritation, som ofte ses ved brug af potente øjenprodukter. En essentiel del af udviklingen af dette unikke produkt, er Dermalogicas omfattende research af ikke-traditionelle ingredienser, der kan modvirke ældningstegn uden risiko for sensibilitet.

Gulerodsekstrakt er en rig kilde til antioxidant karotenoider og Provitamin A, som omdannes til retinol i huden, giver en effektiv behandling af linjer. Det eksklusive UltraCalming™ kompleks hjælper med at reducere sensibilitet, rødme, irritation og inflammation. Hexapeptid-11 og Magnesium Ascorbyl Phosphate stimulerer collagendannelsen, opstrammer huden og beskytter med antioxidanter. Endelig indeholder det nye serum et lindrende kompleks af ekstrakter fra brune og røde alge, som hjælper med at mindske hævelser omkring øjnene og forhindre inflammation.

Uanset hvilken hudtilstand du har, kan ældning og sensibilitet være et problem. Spørg din professionelle Dermalogica kosmetolog om UltraSmoothing Eye Serum bør være en del af dit daglige hudplejeprogram.