hudpleje ABC

Hvad er bredspektret solfilter?

Bliver du også forvirret over alle de mange muligheder, når det gælder solfiltre?
 

The United States Food and Drug Administration (US FDA), der er den amerikanske sundhedsstyrelse, har indført nye regler for test og mærkning af solfiltre, som gør nemmere for dig at vælge den bedste solbeskyttelse til din hud.

De nye regler er i tråd med Dermalogicas forbedringer af Daylight Defense systemet, hvilket betyder, at din favorit fugtcreme med SPF giver bedre solbeskyttelse og pleje af huden. 


Mikrokapsler giver optimal beskyttelse
UV Smart Booster Teknologi: Forskning viser, at antioxidant vitaminer er vigtige i solfiltre for at beskytte huden mod de skadelige UV-stråler og frie radikaler. Dermalogicas Daylight Defense produkter indeholder antioxidant C- og E-vitaminer, der er indkapslede i en mikrokapsel, som aktiveres efter behov. Det betyder, at vitaminerne frigives, når huden udsættes for UV-stråler og dermed tilfører øget lysbeskyttelse, når behovet er størst.


Olesome Teknologi: De fugtrige sfærer af blødgørende olier og E-vitaminer giver en højere SPF med brug af færre kemiske solfiltre, og giver dig dermed et produkt som er mere behageligt på huden, og som mindsker risikoen for sensibilitet. Den nye Oleosome Teknologi findes i Solar Defense Booster SPF50 og Oil Free Matte SPF30.

Dermalogica og bredspekteret beskyttelse
US FDA har udviklet en protokol for UV-beskyttelse efter mange års gennemgang af videnskabelige data. Produkter, som består den nye test, har en UVA-beskyttelse, der er proportionel med produktets UVB-beskyttelse, og kan derved mærkes “bredspektret”.
 

Dermalogicas produkter med solfilter er blevet testet af uafhængige laboratorier for at sikre, at Dermalogica har den korrekte fordeling af UVA- og UVB-beskyttelse, så produkterne kan mærkes “bredspektret”. Dermalogicas produkter opfylder også de europæiske standarder for UVA- og UVB-beskyttelse.
 

Mød Dermalogicas nye og forbedrede Daylight Defense produkter her >