hudpleje ABC

Hvorfor skal du vælge en Dermalogica kosmetolog?

På samme måde som du går til frisør, tandlæge og læge for at passe på dit hår, dine tænder, dit helbred, har din hud også behov for at blive tilset af en professionel kosmetolog, der først og fremmest er uddannet i, hvordan du holder din hud sund. Men ligesom der er forskel på tandlæger og læger, er der også forskel på kosmetologer. Vi giver dig her tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge en Dermalogica kosmetolog.
 

1. Professionelle resultater bygger på professionel uddannelse
Din Dermalogica kosmetologs viden om sund hud bygger på en kontinuerlig efteruddannelse, der er udviklet af The International Dermal Institute. Denne meget omfattende efteruddannelse  sikrer, at hun altid er opdateret med den nyeste viden inden for hudpleje.
 

2. Sund hud bygger på forståelse af huden
Har du udbrud på hagen, kan det både skyldes hormonelle forandringer, og fordi du holder din mobiltelefon for tæt på ansigtet. Din Dermalogica kosmetolog ved, at hormonelle, miljø- og livsstilsmæssige faktorer påvirker huden, og hun ved præcis, hvordan hun skal håndtere det med Dermalogicas professionelle FaceMapping® hudanalyse.

En FaceMapping® hudanalyse giver dig et klart billede af din huds fortid, nutid og fremtid. Resultatet er et 100% skræddersyet hudplejeprogram, der kan hjælpe dig med at opnå den sundeste hud. På baggrund af FaceMapping® hudanalysen kan Dermalogica kosmetologen anbefale en række af professionelle behandlinger baseret på, hvad din hud har mest behov for. 
 

3. Dermalogica giver resultater på mere end en måde
Styrk resultaterne fra dit hjemmeplejeprogram med en professionel ansigtsbehandling, og du vil opleve forskellen med Dermalogica som aldrig før.

Har du brug for at få behandlet et presserende hudproblem i en travl periode, tilbyder dig Dermalogica MicroZone® behandlinger, der på 20 minutter mindsker udbrud, fine linjer og opfrisker huden – resultaterne er utallige. Har du behov for en mere omfattende og grundig ansigtsbehandling, foreslår vi dig en 60 minutters ansigtsbehandling, der kombinerer professionel eksfoliering, dybderens samt masker og giver dig vedvarende resultater.
 

Find din nærmeste Dermalogica kosmetolog her