hudpleje ABC

Hvor meget hudplejeprodukt skal jeg bruge?

Som med alt andet gælder princippet alt med måde også dit forbrug af hudplejeprodukter. Vil du samtidig også gerne spare penge uden at gå på kompromis med dine hudplejeprodukter – så følg disse tips til, hvordan du får din hud i balance samtidig med, at du sparer penge.

Vi anbefaler altid, at du får lavet en Face Mapping® hudanalyse hos en professional Dermalogica kosmetolog, så du ikke bruger dine penge på forkerte produkter. Der er mange, der ikke kender deres egentlige hudtilstand og derfor ender med at spilde penge, fordi de køber produkter, der ikke virker. Kosmetologen bruger Face Mapping® hudanalyse til at fastslå din unikke hudtilstand og på baggrund heraf vejlede dig i, hvilke produkter du bør bruge for at opnå gode resultater.

Multifunktionelle produkter er også en måde, hvorpå du kan få dine penge til at række længere – f.eks.:
• Brug Dermal Clay Cleanser tre gange om ugen som en opfriskende, rensende og talgkontrollerende maske
• Bland din fugtcreme med Skin Hydrating Booster - så din fugtcreme bliver endnu mere effektiv
• Kombiner fugtcreme og solfaktor - vælg Dynamic Skin Recovery SPF30, Pure Light SPF30 eller Daily Defense SPF30

Hvis du bruger for meget hudplejeprodukt, betyder det, at du ofte skal købe nye hudplejeprodukter. Vi vil anbefale dig at følge disse tips, så du får mest muligt ud af hvert enkelt produkt:
• Renseprodukt: Brug kun en lille mængde (ærtestørrelse) produkt og bland med vand
• Fugtcreme: Fugt din hud med toner inden påføring af fugtcreme for at maksimere absorptionen – brug kun en lille mængde (ærtestørrelse)
• Maske: Påfør en lille mængde (møntstørrelse) produkt med en fugtig pensel frem for dine fingre
• Øjencreme: Påfør kun en meget lille mængde (riskornstørrelse) produkt i øjenområdet
• Renseprodukt til kroppen: Brug The Ultimate Buffing Cloth til at påføre din Conditioning Body Wash frem for at dossere produktet direkte på huden - du vil bruge 50% mindre produkt

Smuk emballage er ikke det væsentligste – vær opmærksom på, at du ikke betaler mere for emballagen end for produktet. Vær realistisk og vælg produkter ud fra deres ingredienser og ikke ud fra, hvorvidt emballagen matcher dit badeværelse. Gå efter hygiejniske og forureningsfrie pumper og tuber, der dosserer præcis den mængde produkt, din hud har behov for.

Kvalitetsprodukter er superkoncentrerede og koster i første omgang mere end andre almindelige produkter, men du vil bruge meget mindre af kvalitetsprodukterne, fordi de er mere drøje i brug og derfor rækker længere.

Book tid til en Face Mapping® hudanalyse og få personlig vejledning til, hvilke produkter du skal bruge for at opnå gode resultater med din hud – og som samtidig ikke belaster din pengepung.