hudpleje ABC

Ændrer hudens behov sig fra dag til nat?

Din hud er et meget dynamisk organ, der både påvirkes af din indre sundhed og af de skiftende årstider, miljømæssige faktorer og de udsving, der sker fra dag til nat. Det er med andre ord ikke kun dig, der har udfordringer på dit arbejde i løbet af dagen - din hud har også en lang række udfordringer - både dag og nat.

 

Hudens udfordringer om dagen
• Din hud udskiller mest talg midt på dagen og har her det mindste transepidermal vandtab (TEWL)
• Din hud udsættes dagligt for påvirkninger som f.eks. UV-lys, forurening, dårlig kost, makeup og ekstreme temperaturændringer
• Din hud er hver dag travlt beskæftiget med – og stresset over - at bekæmpe ROS (frie radikaler), beskytte sig selv imod UV-lys og producere flere fedtstoffer for at kunne tilpasse sig de omskiftelige temperaturer og fugtniveauer

 

Hudplejetips til de daglige udfordringer
Om dagen er huden i krig – og derfor er det vigtigt at forberede huden med en masse antioxidanter for at neutralisere de frie radikaler. Beskyt derfor altid din hud imod UV-lys – og sørg for at holde huden fri for overskydende talg i løbet af dagen.

Vi anbefaler: Antioxidant HydraMist, Multivitamin Power Serum, Oil Free Matte SPF30 til en mere fedtet hudtilstand, Dynamic Skin Recovery SPF30, der bekæmper alderstegn i ansigtet og på halsen og MultiVitamin Power Firm, der genopbygger og beskytter huden i øjenområdet.

 

Hudens udfordringer om natten
• Din hud udskiller mindre talg, mister mere vand, er varmere og mere syreholdig om natten
• Din hud har tendens til at blive mere tør om natten, og du oplever måske, at den er mere irriteret
• Din hud har travlt med at genopbygge skader og forny celler om natten

 

Hudplejetips til de natlige udfordringer
Rens din grundigt om aftenen for at fjerne ophobet snavs, makeup og solfiltre. Genopbyg skader og stimuler cellefornyelsen ved at tilføre huden effektive peptider i form af Retinol og planteekstrakter.

Vi anbefaler:PreCleanse, MultiVitamin Thermofoliant®, Power Rich™ og Age Reversal Eye Complex.

 

Tip nr. 1: Få masser af søvn
Kroppen bruger søvn til at få gjort rent indvendigt – bearbejdning af næring, udrensning, fornyelse og genopbygning. Hvis din krop altid er i søvnunderskud, vil det hurtigt kunne ses på din hud.