Dermalogicas experter

Dermalogica er et af de førende professionelle brands i verden og har et velfortjent ry for at være professionelle eksperter.

Expertprogrammet er Dermalogicas globale efteruddannelsesprogram. Programmet forstærker Dermalogicas forpligtigelse, som igennem mere end 25 år, har været at sikre kosmetologer succes igennem det mest omfattende efteruddannelsesprogram i branchen.

Vi er meget stolte over alle vores dygtige EXPERTER, som har gennemført og bestået Dermalogicas globale efteruddannelsesprogram og er dermed blandt de bedste Dermalogica kosmetologer i verden. Hvis du opsøger en af vores uddannede EXPERTER, vil du opleve at din hud er i de bedste hænder. Du vil altid være sikker på at få anbefalet de rigtige produkter og behandlinger til din hud og dermed opnå optimale resultater. Vores ekspertise omfatter hudproblemer som ældning, acne, pigmentering, sensibel hud osv.

Expertprogrammet inddeles i tre niveauer:
Niveau 1 - CERTIFICERET, kræver konceptundervisning med en afsluttende prøve.
Niveau 2 - SPECIALIST, kræver gennemførelse af en række segmenter og specialkurser med afsluttende prøver efter hvert kursus.
Niveau 3 - EXPERT, kræver gennemførelse af yderligere specialkurser, teoretiske prøver og en afsluttende praktisk prøve.

Her kan du se alle vores uddannede EXPERTER og hvilke klinikker du kan finde dem på:


Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.