Bæredygtig hudpleje

Hudplejeprodukter fra Dermalogica er bæredygtige, veganske og glutenfri. Dermalogicas hudplejeserier er de foretrukne af hudplejeeksperter. Læs mere om konceptet.
Læs mere

Online Face Mapping

Er du i tvivl om hvad din hud har brug for af plejende og behandlende produkter, kan vores ONLINE FACE MAPPING være med til at give dig en indikation om din huds behov lige nu.
Start her

 

Få sund hud

Dermalogica har alle produkter til en sund hudplejerutine. Rens din hud grundigt for at undgå urenheder, husk at eksfoliere. Undgå trist, dehydreret hud med vores gode fugtighedscremer.
Shop her

Dermalogica hudpleje

Sund hudpleje - smuk hud

Dermalogica har siden lanceringen i 1986, udviklet sig til at være det foretrukne hudpleje-system blandt både hudpleje-eksperter og forbrugere i hele verden. Dermalogicas produkter er ikke indpakket i ekstravante emballager, bliver ikke omtalt som overdådig luksus eller selvforkælelse, og er ikke omgivet af mystik eller tomme løfter om mirakeleffekter. I stedet er fokus for Dermalogicas produkter at opnå sund og smuk hud gennem effektive produkter og uden unødvendige eller skadelige tilsætningsstoffer...

Dermalogica er en bred serie, og indeholder produkter til alle trin i din hudpleje-rutine; både renseprodukter og eksfoliering/peeling, der klargør din hud til videre behandling - og plejende, nærende og fugtgivende masker, ansigtscremer, øjencremer, boostere og tonere. Med Dermalogica har du mulighed for at målrette din behandling præcist til netop de resultater du ønsker at opnå.

Har du et specifikt problem du ønsker at arbejde med, tilbyder Dermalogica supereffektive specialserier såsom PowerBright, AgeSmart, UltraCalming og Active Clearing. Dermalogica er en unisex hudplejeserie og alle produkter har en kønsneutral duft. Der er altså i lige så høj grad tale om hudpleje til mænd som hudpleje til kvinder. Eftersom Dermalogica er så bred og effektiv en serie, er det vigtigt at få den korrekte vejledning i produkterne, for at få det optimale resultat. Derfor anbefaler vi altid, at du forud for dit køb af Dermalogica-produkter, tager en snak med din lokale Dermalogica-forhandler, for at få vejledning i, hvilke produkter, der passer bedst til din hud. Velkommen til Dermalogica.dk – stedet hvor sund hud begynder.

Læs mere

Log ind

Bemærk: Plejer du at købe produkter på en klinik? Så skal du vide, at det login
du anvender til klinikkens system, ikke er det samme som her på dermalogica.dk.
Læg blot dine produkter i kurven - så bliver du guidet igennem oprettelsen, når du går til betaling.
Hvis du allerede har købt på dermalogica før, gør du naturligvis bare som du plejer.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.