26-09-2017

Opgrader din rense-rutine

SUND HUD BEGYNDER MED TRIN 0

 

I løbet af en dag samles der en masse snavs på huden. Forurenede stoffer i luften og kosmetik såsom solcreme og vandfast makeup samt hudens naturlige udskillelse af talg samler sig som et tykt, klistret lag på huden.

På trods af mængden af snavs, der hober sig op, bruger de fleste ikke mere end 20 sekunder på af afrense ansigtet, hvilket er meget mindre, end de bruger på at sætte hår og lægge makeup. 20 sekunders afrensning eller aftørring af ansigtet med en renseserviet er ikke nok til at trænge gennem lagene af talg, forurenede stoffer og produktrester, som ligger på hudens overflade. I de fleste tilfælde forbliver der et lag af snavs på huden, som forhindrer fugtcremer og andre hudplejeprodukter i at virke optimalt, hvilket kan give tilstopninger og give huden et trist udseende.

Mangel på grundig afrensning af huden er lige netop, hvad der har givet inspiration til videreudviklingen af Dermalogicas bedst sælgende PreCleanse renseolie og teknikken til Dobbelt Afrensning. Med udgangspunkt i PreCleanse giver den nye PreCleanse Balm dig flere muligheder for at fjerne genstridig makeup og opnå ultra-ren hud hver dag.

PreCleanse Balm en fast balsam, som ved aktivering med vand bliver omdannet til en rig, plejende renseolie, som smelter gennem laget af snavs uden at beskadige hudens beskyttende barriere, tilstoppe porer eller forårsage irritation. Efter brug en enkelt gang er huden klar til en grundig afrensning med dit anbefalede renseprodukt.

Hvad er forskellen mellem PreCleanse og den NYE PreCleanse Balm?
Der er nogle få andre ingredienser i PreCleanse Balm, som gør produktet ideel til normal og tør hud, hvorimod PreCleanse er ideel til normal og fedtet hud. Den nye PreCleanse Balm er også god at have med på farten på grund af den faste konsistens og den medfølgende dobbeltsidede, bløde handske til afrensning og eksfoliering.

PreCleanse Balm inkl. rensehandske
 


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.