15-08-2017

Boost din hud på 10 minutter

Anvend disse professionelle råd og opnå maksimale resultater

Er du ikke sikker på om din ansigtsmaske er de 10 minutter ekstra værd? Vær sikker på at du anvender den korrekte maske for de bedste resultater. Inden du begynder, sørg for at du bruger den rigtige maske til din hudtilstand. Du vil blive overrasket over hvor ofte personer med tør hud, bruger masker til fedtet hud og omvendt.

Når du har den ideelle maske klar, følg disse simple trin for at udnytte alt det din maske kan tilbyde.

1. Dobbelt afrens. Masker virker bedst på ren hud. En hurtig vask kan dog ikke nødvendigvis rense det overskydende talg (olie) og produktrester væk, der kan blokere for maskens fulde virkning.
Dermalogicas PreCleanse opløser først snavs, og renser derefter de overskydende urenheder væk, for en professionel afrensning.

2. Eksfoliering. Fjern eventuelle døde hudceller, der kan sidde tilbage efter afrensning. Dette hjælper yderligere med at forbedre absorptionen af ingredienser i din maske og giver en glattere hud.

3. Maske. Påfør et godt lag af masken, og lad den virke så længe din kosmetolog, eller brugsanvisningen anbefaler.

4. Toner
. Sørg for at alt overskydende maske er fjernet fra huden, og spray en fugtgivende Dermalogica toner I hele ansigtet for at tilføre ekstra fugt til huden.

5. Fugtcreme. Som afslutning på alle hudplejerutiner, påføres fugtcremen til slut. Cremen hjælper med at holde på fugten og beskytte huden. Uden fugtcremen kan der opstå dehydrering i overfladen, som kan beskadige din huds naturlige barriere


Expert tip! For at behandle flere hudtyper på same tid, kan flere masker bruges i forbindelse med vores eksklusive #multimasking teknik (besøg en Dermalogica kosmetolog for at lære mere om multimasking teknik.)

Vi anbefaler generelt at bruge en ansigtsmaske mindst en gang om ugen, for at holde huden sund og frisk, men nogle masker kan bruges op til fire gange om ugen – eller når din hud trænger til ekstra pleje. Spørg din Dermalogica kosmetolog om en skræddersyet anbefaling på hvilken maske du bør bruge og hvor ofte du skal bruge den.


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.