01-06-2017

Hvad er retinol?

Når det kommer til at vende tegn på hudens ældning, er Retinol uden den mindste tvivl industriens mest effektive ingredients. Det hjælper med at fremskynde cellefornyelsen og reducere udseendet af rynker, fine linjer og pigmentforandringer for fastere, glattere hud og en mere ens hudtone.

Men hvad mange mennesker ikke ved Retinol er, at det er et højaktivt molekyle, hvilket betyder at det kan nedbrydes - og miste dets styrke - så snart det udsættes for sollys eller luft.
 

Mikroindkapslet retinol for maksimale resultater
Det mikroindkapslede retinol kan pga. sin optimale partikelstørrelse danne en ultratynd hinde på huden, som hjælper med at reducere hudens fugttab. Da vandet i huden ikke kan fordampe, kan det mikroindkapslede retinol nu frigives fra hinden og trænge dybt ned i huden, hvor lipiderne er mere modtagelige over for fedtopløselige ingredienser. Denne kontrollerede frigivelse begynder, så snart produktet påføres huden. Efter omkring to timer er det mikroindkapslede retinol trængt ned i det nederste af huden, hvorimod ikke-indkapslet retinol stadig ligger på hudens overflade, hvor effekten hurtigt forringes af lys og luft.

Skræddersyet retinol behandling
Alle har unik hud. Derfor reagerer vi forskelligt på retinol da det kan tage lidt tid for huden at opbygge en tolerance til den potente ingrediens. De fleste vil opleve retinolens eksfolierende effekt i løbet af de første tre dage. (Hvis produktet anvendes korrekt med den tilhørende Buffer Cream, vil sarthed og irritation i huden være minimeret, mens huden tilvænnes retinolen.) Du vil typisk efter de første to uger kunne begynde at se forbedringer, som vil fortsætte over tid. Tilvænningen tager op til fire uger, når anbefalingen følges.

Er din hud klar til den nye behandling?
Når din hud er tilvænnet med Overnight Retinol Repair, som indeholder 0,5% Retinol, kan det være på tide at opgradere til Overnight Retinol Repair 1%. Denne behandlingscreme med klinisk styrke er ideel til fornyelse af for tidlig ældet eller mere moden hud.

Overnight Retinol Repair 1% er udelukkende tilgængelig på hos professionelle dermalogica kosmetologer.


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.