06-01-2018

5 tips for sundere hud året rundt

En sund og glad hud er ligesom den lyder: klar, og med en glød der er værd at smile af. Men selvom vores hud har forskellige behov, er der 5 gode tips du kan gøre brug af, for at gøre din hud klar til resten af det nye år. Tilføj dem til dine nytårsforsætter, så du kan høste fordelene hele året rundt.

Drik mere vand

Drik mere vand

I vintermånederne er det hyggetid og tid til varm chokolade, krydrede lattes og fancy cocktails. Men alt for meget salt, sukker, koffein og alkohol påvirker din hud så det ses. For at opretholde en god balance i huden, bør du øge dit indtag af vand. Ved at drikke 8-10 glas vand om dagen vil du modvirke, at din hud bliver dehydreret. Dehydreret hud kan forårsage øget talgproduktion, udbrud, irritation og tørre pletter. Nogle gange det hele på samme tid.
Expert-tip: Medbring altid en flaske med vand og en fugtgivende toner for at opretholde din fugtbalance i huden når du er på farten.

Eksfolier jævnligt

Eksfolier jævnligt

Huden producerer omkring 36 millioner nye celler hver dag, men disse celler kan blive beskadigede eller belastede af dårlige hudplejevaner. Oveni nedsættes celleproduktionen med alderen, hvilket giver et kedeligt og glansløst udseende. For at opnå en dugfrisk og sund hud med masser af udstråling, skal du eksfoliere mindst 1-2 gange om ugen. Dette hjælper med at fjerne de døde, triste hudceller, så nye frisk celler kan komme op på overfladen.
Expert-tip: Har du problemer med at huske, hvor ofte du skal eksfoliere, så anvend Daily Microfoliant. Dette risbaserede eksfolieringsprodukt kan bruges dagligt.

Brug SPF hver dag

Solbeskyttelse er ikke kun vigtigt når man solbader. Selv ophold udendørs i 20 minutter på en kold overskyet dag, kan resultere i UV-beskadiget hud, som med tiden vil vise sig i form af rynker og mørke pletter.
Expert-tip: For at beskytte din hud og udsætte ældning af huden, kan du blande Solar Defense Booster SPF50 i din foretrukne dagcreme.

Reducer stress

Reducer dit stressniveau

Du har sikkert hørt at stress sættes i forbindelse med mange forskellige helbredsproblemer. Problemer med huden er en af dem. Stress kan give symptomer som psoriasis, udslæt, kløe, rødme, øget talgproduktion.
Expert-tip: Du kan afstresse dine sanser ved at forbedre din træning og sovevaner, og ved at anvende en bodylotion med afslappende lavendelolie i din daglige hudpleje.

Konsulter en dermalogica kosmetolog

Besøg en professionel dermalogica-kosmetolog

Gør 2015 til året, hvor du gør det bedste for din hud. Få vurderet din nuværende hudtilstand og besøg en Dermalogica-kosmetolog for en Face Mapping hudanalyse og en skræddersyet produkt anbefaling.


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.