12-04-2018

Fem fif til forårsrengøring af din hud!

Begynd forårsrengøringen med en grundig afrensning
At holde sin hud ren er grundlaget for at holde huden sund og frisk. Trods dette viser en undersøgelse fra The International Dermal Institute, at kvinder i gennemsnit bruger mindre end 20 sekunder på den daglige renserutine, og mænd bruger endnu kortere tid. Det er derfor ikke så mærkeligt, at mange klager over, at deres hud ser bleg ud eller er fyldt med urenheder. Dermalogica anbefaler, at du laver en såkaldt dobbeltafrensning af din hud ved først at anvende afrensningsolien PreCleanse Balm, der opløser oliebaseret snavs fra hudoverfladen, så dit anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning.
 

Fjern døde og tørre hudceller med eksfoliering
Der findes flere forskellige eksfolieringer og peelinger, der giver strålende resultater. Har du tør vinterhud, vil et eksfolieringsprodukt med hydroxsyrer kombineret med Retinol give din hud gode resultater. Har du fedtet hud med synlige porer, er en eksfoliering med milde korn effektiv.
Har du behov for et produkt, der kan modvirke ældning af huden og udjævne hudstrukturen, er en termisk peeling som Multivitamin Thermofoliant en meget effektiv måde at fjerne døde hudceller på samtidig med, at cellefornyelsen stimuleres.
 

Fugt, fugt og atter fugt
Flosset og tør vinterhud trænger til en ordentlig omgang fugt. Det er derfor på tide at finde fugtbooster, fugtspray og fugtmasker frem (selvom de naturligvis ikke har været pakket væk!).
 

Få en professionel forårsrengøring
En ansigtsbehandling hos en professionel Dermalogica kosmetolog kan give din hud det tiltrængte energi-boost, den mangler efter en lang vinter. På blot 20-30 minutter får du en målrettet løsning på dit her-og-nu hudproblem uanset, om du gerne vil slippe af med en irriterende bums, har trætte og hævede øjne eller din hud trænger til et energi-boost. 
 

Glem ikke huden på kroppen
Brug et godt eksfolierings-produkt til kroppen, mens du er i bad for at blødgøre den tørre vinterhud. Den hygiejniske eksfolieringsklud the ultimate buffing cloth giver silkeblød hud efter en grundig "power" afrensning. Bodylotion fugter huden uden at klistre og vil sammen med en selvbruner gradvist give dig en flot og naturlig glød. Du kan f.eks prøve Jane Iredales selvbruner Tantasia, indeholder unikke ingredienser, der stimulerer melaninsyntesen og muliggør, at farven kan efterligne din naturlige solbrune farve.

Du kan købe Jane Iredales produkter sammen med dine Dermalogica produkter. Du betaler alle dine varer samlet og betaler dermed kun fragt én gang – husk at du får fragtfri levering ved samlet køb over kr. 499,-.


Læs hvordan du shopper flere steder >


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.