16-02-2018

Hvad forårsager din sarte hud

Kan din sensible hud være forårsaget af dit miljø?

Hvis du har rødmen, ubehag og dehydrering i forbindelse med sensibel hud, kan det skyldes miljøet. Undersøgelser viser, at miljømæssige-faktorer (ja, det vil sige den luft vi indånder) faktisk kan gøre huden mere sart. Sart hud forårsaget af dit miljø er forskellig fra genetisk sensibilitet, eller at være født med sensibel hud.

Hvad mener vi med dit miljø? Tænk forurening, fugtighed og pludselige temperaturudsving i klimaer - som at gå fra den kolde, tørre vind udenfor til den tørre varme indendørs.

Forklaring på sensibel hud
Når din hud er sensibel lader den beskyttende barriere små partikler, mikrober og allergener trænge igennem huden og forårsage irritation, rødme og allergier. Luftforureningspartikler svæver i storbyer, landskabet og endda i hjemmet. Da partiklerne er små nok til at komme ind i huden, kan de fremskynde sensibilitet og irritation i huden.

Forårsager dit miljø sensibilitet i din hud?
Tjek din huds risiko for sensibilitet
TJEK DET HER MED SKINSENSITIVITYRISK.COM


Synder # 1: forurening

Luftforurening indeholder mikroskopiske partikler, kaldet polycykliske aromatiske carbonhydrider (PAH'er), som hjælper med at producere reaktive oxygenarter (ROS) eller "frie radikaler". Disse fjerner hudens ​​barriere-lipider, som hjælper med at bevare fugt og holde snavs og andre urenheder ude. En kompromitteret hudbarriere kan føre til øget sarthed, ubehag og endda tidlige tegn på aldring i huden.

Synder # 2: fugtighed
Når huden udsættes for lav luftfugtighed, fordamper fugten hurtigt, hvilket medfører tørhed, irritation og afskalning.

Høje fugtighedsniveauer kan også påvirke huden. Dine porer på huden absorberer fugt, hvilket normalt er en god ting. Dog kan høje fugtighedsniveauer føre til overskydende sved- og talgproduktion hvilket kan give tilstopning af dine porer med toksiner. Derudover fremmer høj luftfugtighed væksten af ​​bakterier og skimmelsvamp, der resulterer i hudirritation, rødme og endda urenheder.

For at toppe den op kan høj luftfugtighed endda forårsage, at kroppen sveder mere, hvilket også tørrer huden ud.

Synder # 3: temperatur
Koldere vejr, varmen i dit hjem samt varmt vejr og klimaanlæg kan alle udtørre huden, så den føles tør, irriteret og sart. Bitter kolde vinde kan også udtørre huden og gøre den ekstra udsat. I vintermånederne kan du opleve at din hud bliver ru, rød, stram eller at den revner og skaller. Av!

Varmen kan også føre til sensibilitet som varme udslæt, hvilket sker, når dine svedkanaler bliver lukket. Sveden bliver fanget under huden og kan føre til udslæt, der består af blærer eller knopper!

Den gode nyhed er, at huden - når den er sund - er et ret effektivt filter der helt alene finder ud af hvad der er godt i forhold til hvad der er dårligt. Og da du ikke altid kan undgå hårde miljømæssige faktorer som forurening eller ekstremt vejr, hjælper vi dig her til at finde ud af hvordan du holder din hud sund og i balance.

Løsningen? find styrke i sensibiliten
Vores UltraCalming™-produktserie fugter og beroliger dehydrering og ubehag. Hvert UltraCalming ™ produkt er også formuleret uden lanolin, SD alkohol, mineralolie, kunstige dufte eller farver.


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.