09-02-2018

Sart hud har brug for disse ingredienser!

Har du sart hud? Her er de beroligende ingredienser du skal kigge efter – og hvorfor.

Næsten halvdelen af verdens befolkning beskriver deres hud som sart eller meget sart – men mange mennesker har stadig svært ved at finde produkter, der effektivt behandler deres sensibilitet. Det er fordi beroligende ingredienser spiller en kæmpe rolle i at berolige sensibel hud. Faktisk kan kombinationen af visse naturlige botaniske ekstrakter hjælpe med at reducere symptomerne på sensibel eller sart hud.

Det vil hjælpe dig med at få kontrol på din sensibilitet, hvis du finder de ingredienser der hjælper med til at berolige din rødme, kløe og irritation. Her er nogle ingredienser du skal lede efter (og nogle få du skal undgå)!

SØG EFTER

Aloe Vera Leaf Juice (Aloe vera)
Aloe fugter huden øjeblikkeligt og hjælper med at lindre irritation, der er kommet af dehydrering i huden.

Salvia Officinalis Extract (Salvie)
Dette naturlige ekstrakt booster genopbyggelsen af hudens beskyttende lipidbarriere, hvilket betyder at det hjælper huden med at holde fugt inde og irritationer ude. Det indeholder også antioxidanter, der bekæmper den skade frie radikaler forsager.

Squalane
Denne naturligt forekommende olie, er en nem og sikker måde at holde fugt inde og booste elasticiteten uden at genere sensibel hud. Dens lette, hurtigabsorberende konsistens gør den brugbar til enhver hudtilstand.

Tetrahydrocurcuminoids fra Gurkemeje
Gurkemeje har været meget i medierne på det sidste – men vidste du at det også kan stoppe skadende enzymer? Gurkemeje afledt fra Tetrahydrocurcuminoids hjælper med at berolige sensibel hud og bekæmper de frie radikaler, hvilket stopper den skade, der kommer fra forurening inden den overhovedet opstår.

Pyrus Malus Extract (Æble)
Fugter, blødgør og forsvarer huden imod tørhed: Æbleekstrakt har fantastiske fordele for naturlig hudpleje. Det er rigt på C-vitamin, som gør det ideelt til at genopfriske træt hud.

Avena Sativa (Havrekerne-olie)
Denne rige kilde til Avenanthramides (den aktive komponent fra Avena Sativa planten) har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber. Det hjælper også med at bekæmpe sensibilitet, ved at forbedre huden barrierefunktion.
Ingredienser din hud har brug for

 

UNDGÅ

Lanolin
Personer med sart eller sensibel hud kan få skadelige reaktioner fra lanolin. Vær på den sikre side og vælg en mere neutral fugtcreme.

SD Alkohol
Mange hudplejeprodukter indeholder alkohol, som kan ødelægge hudens fugtniveau – som fører til irritation og kløende rødmet hud.

Parfume og kunstige farvestoffer
Disse ingredienser kan forværre en sensibel hudtilstand.

Er du klar til at prøve nogle af de beroligende ingredienser ovenfor?

Tjek Dermalogicas UltraCalming™ produktserie til sart og sensibel hud

 

 


Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.